Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis

Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis

In een ziekenhuis verblijft niemand voor zijn of haar plezier. Gelukkig hebben we in de Drechtstedenregio een zeer goed ‘topklinisch’ ziekenhuis: het Albert Schweitzer ziekenhuis. Het ziekenhuis wil een prettige en comfortabele omgeving bieden. Het Vriendenfonds zet zich met hart en ziel in om dat te realiseren. Dankzij donateurs en bedrijfsvrienden worden de extra’s mogelijk gemaakt die het ziekenhuis niet zelf kan betalen uit de reguliere budgetten. Met extra’s bedoelen wij: voorzieningen die het verblijf voor de patiënt en naasten aangenamer maken.

Wetenschappelijk onderzoek
Daarnaast ondersteunen wij topklinisch wetenschappelijk onderzoek. De rol van het Albert Schweitzer ziekenhuis bij het ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden en geneesmiddelen is zeer belangrijk. Daar is geld voor nodig, veel geld…

Wij willen elke patiënt met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. We realiseren ons terdege dat dat een flinke opgave is, want een ziekenhuis is nou eenmaal niet de prettigste omgeving om te verblijven. En helaas levert niet ieder bezoek het gewenste resultaat op. Desondanks zet het Vriendenfonds zich van harte in om het elke patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen we door bij te dragen aan projecten van kleinere én grotere omvang. Een transparant wiegje op de geboorteafdeling waardoor moeders vanuit hun positie in bed naar hun kindje kunnen kijken, een massage voor patiënten die een ingrijpende operatie achter de rug hebben maar ook opleidingstrajecten en (topklinisch) onderzoek worden door ons gesteund!

Helpt u mee?
Het is ons doel om zoveel mogelijk donaties en bijdragen te werven waarmee diverse projecten gesteund kunnen worden. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Met uw deelname aan de Drechtsteden Winterspelen draagt u al een steentje bij waar we u hartelijk voor bedanken!

Wilt u meer doen? Dat kan!
Via een donatie voor een project naar keuze, door lid van het Vriendenfonds ASz te worden, door een bedrijfslidmaatschap te nemen maar bijvoorbeeld ook door u als vrijwilliger in te zetten. We zijn altijd op zoek naar helpende handen. Welke manier van bijdragen u ook kiest, de patiënten zijn u meer dankbaar. En mocht u onverhoopt ooit zelf als patiënt in het Albert Schweitzer ziekenhuis verblijven dat zult u ook zélf kunnen ervaren hoe prettig het is als dat verblijf zo prettig mogelijk verloopt. Voor meer informatie kijkt u op www.aszvrienden.nl